Punem la dispoziția dumneavoastră, gratuit:

Preluarea cazului non-stop, indiferent de moment

Manipulare și transport indiferent de etaj

Preluare decedat de la domiciliu

Transport și manipulare

Casa funerară Profesional se mândrește cu una dintre singurele mașini din București complet asigurate RAR, precum și alte mașini autorizate care pot asigura transportul persoanei decedate la locația necesară.

Contactează-ne

Toaletare

Realizăm întregul proces de pregătire a persoanei decedate pentru serivicul funerar. Acest serviciu include spălatul, bărbieritul, fardatul  și îmbrăcatul, precum și achiziționarea costumului (la cerere).

Contactează-ne

Depunere la capelă

Procesul de depunere la capelă poate fi realizat la o locație dorită de către solicitant sau poate fi realizat în colaborare cu una dintre bisericile cu care Profesional Funerare colaborează, în funcție de proximitatea dorită de către dumneavoastră.

Contactează-ne
07 23 11 23 23 non-stop

Parastas

Masa de pomenire a persoanelor decedate se realizează în ziua înmormântării, la trei zile, la nouă zile, la patruzeci de zile, la 3 luni, 6 luni, 9 luni și la un an, întregul obicei putând fi realizat de către echipa Profesional Funerare.

Contactează-ne

Livrare sicriu și cruce

Echipa Profesional Funerare vă pune la dispoziție o gamă diversă de sicrie și aranjamente funerare, adaptate pe dorințele și bugetul dumneavoastră, din diverse esențe de lemn.

Contactează-ne

Declarare deces

Procesul include cooperarea cu autoritățile pentru a se respecta normele legale și a se elibera certificatul de constatare a decesului. Ne ocupăm în întregime de acest proces pentru dumneavoastră!

Contactează-ne